Ένταξη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ερυθρών στην Ένωση Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών Δυτικής Αττικής

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ερυθρών, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για εξωστρέφεια και βιώσιμη ανάπτυξη, είναι πλέον μέλος της Ένωσης Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Δυτικής Αττικής. Η απόφαση αυτή ενισχύει τη δέσμευση του Συνεταιρισμού και της Ένωσης προς την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση της συνεργασίας, αξίες που βρίσκονται στον πυρήνα των καταστατικών και των δύο φορέων.

Η Ένωση, σύμφωνα με το καταστατικό της, στοχεύει στη δικτύωση και συνέργεια των μελών της, με σκοπό την ενίσχυση των επαγγελματικών δραστηριοτήτων τους και την προάσπιση των συμφερόντων τους, μέσα από το πρίσμα της βιώσιμης ανάπτυξης. Παράλληλα, η παροχή επιστημονικής και τεχνικής βοήθειας σε τομείς όπως το περιβάλλον, η διαχείριση ενέργειας και η ανακύκλωση, συνάδει με τους στόχους του Συνεταιρισμού να υιοθετήσει πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον και να ενισχύσει τη βιωσιμότητα της παραγωγής.

Από την πλευρά του, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ερυθρών μοιράζεται τους ίδιους στόχους για την προώθηση της συνεργασίας και της ανταλλαγής γνώσεων με άλλους παραγωγούς και επιχειρήσεις. Μέσω της συμμετοχής στην Ένωση, επιδιώκει να ενδυναμώσει τις σχέσεις του με την τοπική κοινότητα και να ενσωματώσει νέες τεχνολογίες και βέλτιστες πρακτικές για την περιβαλλοντική διαχείριση και την ασφάλεια στην εργασία.

Η κοινή αυτή δέσμευση προς τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη συνεργασία όχι μόνο ενισχύει την ανταγωνιστικότητα των μελών, αλλά ταυτόχρονα συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και στη στήριξη των ευρύτερων κοινωνικών συμφερόντων.